Ne propustite priliku da 03.02.2021. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Pere Savanovića s kojim nastavljamo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.
Chef Pero Savanović jedan je od petorice Master chefova u Hrvatskoj, u organizaciji World Mater Chefs. Iza Savanovića je preko dvadeset godina rada i brojne zlatne medalje osvojene na državnim i međunarodnim natjecanjima. U impresivnom CV-u valja izdvojiti i Savanovićev status predavača pri Kuharskoj akademiji Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER), kao i to da je jedan od osnivača “Croatia Chefs Cluba” s kojim je sudjelovao na brojnim natjecanjima, edukativnim i promotivnim skupovima hrvatske gastronomije. Jela koja je pripremao našla su se i na trpezama hrvatskih predsjednika, a sudjelovao je i u brojnim kulinarskim emisijama. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:
1. Pašticada od tune
2. Rižot s Capesante i dimljenom ribom
3. Sipa s orzom i lećom
4. Fritule s bakalarom
VRIJEME:
03.02.2021.
Srijeda od 9:00h
KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)
Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!