Ne propustite priliku da 10.02.2021. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Ivice Katića s kojim nastavljamo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.
Chef Ivica Katić poznati je hrvatski chef s bogatim iskustvom iza sebe. Radio je i vodio brojne kuhinje restorana i hotela od kojih bih izdvojili samo neke poput restorana “ZOI”, Hotela “Le Meridien Lav” i “Atrium”. Trenutno radi kao Chef u hotelu Ambasador. Polaznik je brojnih edukacija u inozemstvu, te jedan od osnivača, ujedno i predsjednik Udruge Chefs Club Croatia koja ima za cilj očuvati autohtonosti hrvatske i dalmatinske kuhinjske baštine kroz javni i društveni život zajednice. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:
1. Složenac od bakalara
2. Ragu plodova mora, risotto bianco, kukuruz šećerac i šampinjoni
3. Tuna s domaćim njokima, umak pečene cherry rajčice i zelene masline
4. Sipa u crnom vinu i fregola sarda a la risotto
VRIJEME:
10.02.2021.
Srijeda od 9:00h
KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)
Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!